Skip to content
Menu

U utorak, 4. aprila 2023. godine održana je druga sednica Komisije za izradu lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine. Sastak je u održan u Amfiteatru na I spratu u prostorijama JP “SPC Vojvodina Novi Sad” sa početkom u 9.00 časova.

Dnevni red na drugoj sednici Komisije za izradu Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine započeo je usvajanjem zapisnika sa prethodne sednice. Nakon toga, usledele su informacije o toku napretka i same izrade Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine. Na drugoj sednici predstavljeno je i Istraživanje o potrebama i interesima mladih na teritoriji Grada Novog Sada. Posle predstavljenog Istraživanja, otpočela je diskusija o Nacrtu Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine.

Na održanoj drugoj sednici Komisije za izradu Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine, usvojen je i Nacrt istog. Pored toga, u narednom periodu će se raditi na prilagođavanju Nacrta u skladu sa komentarima koje predlažu omladinske organizacije i mladi.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare