Skip to content
Menu

✈️ Novosadski omladinski forum, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, poziva mlade uzrasta od 17 do 21 godine da se prijave za učešće na jedinstvenoj omladinskoj razmeni koja će se održati od 23. do 30. juna 2024. godine u Dortmundu!

🔖 Tema razmene je: „Mesto gde se srca mladih susreću zbog sporta, solidarnosti i zelenijeg sutra“. Mlade u okviru programa razmene očekuje učešće na različitim radionicama, posete muzejima, obilasci grada, kao i posete na 2 fudbalske utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu (EURO 2024).

🎉 Troškovi? Učešće u programu je potpuno besplatno! Pokrivamo troškove prevoza, smeštaja, zdravstvenog osiguranja i ishrane.

✨ Kako se prijaviti? Sve što je potrebno jeste da pošalješ mejl na novosadski.omladinski.forum@gmail.com i kažeš nam zašto smatraš da je ova omladinska razmena sjajna prilika za tebe. U mejlu je neophodno navesti i ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon.

📅 Rok za prijavu je petak, 17. maj 2024. godine u ponoć.

✅ Naš tim će po zatvaranju prijava odabrati četvoro mladih koji će učestvovati u omladinskoj razmeni.

ℹ️ Napominjemo da ukoliko nisi punoletan/na za učešće u razmeni moraš imati saglasnost roditelja ili staratelja.

🌿⚽ Prilika koja se ne propušta! Prijavite se i budite deo nezaboravnog iskustva koje spaja sport, solidarnost i ekološku svest!

#NOF #OmladinskaRazmena #Dortmund2024 #EURO2024 #Mladi #Sport #Solidarnost #ZelenoSutra #PrijaviSe

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare