Skip to content
Menu

Počev od 3. maja 2023. godine i sve 22. maja iste pozivaju se građani i građanke, udruženja, stručna javnost i ostale zainteresovane strane da učestvuju u Javnoj raspravi o Nacrtu lokalnog akionog plana politike za mlade Grada Novog Sada u periodu od 2023. do 2025. godine.

Prema tome, građani i građanke, udruženja, stručna javnost i ostale zainteresovane strane će tokom 20 dana imati prilike da iskažu svoje predloge, sugestije i mišljenja. Pored toga, javna rasprava uključuje i organizovanje, kao i sprovođenje jednog otvorenog sastanka.

Svi koji budu želeli da iskažu svoje predloge, sugestije i mišljenja moći će to da dostave Kancelariji za mlade i to na dva načina:
slanjem na mejl adresu: kzm@uprava.novisad.rs ili
dostavljanjem u pisanoj formi na sledeću adresu: Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade, Novi Sad, Žarka Zrenjanina 2, sa naznakom: Predlozi i sugestije na Nacrt lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine.

Javni poziv i Program javne rasprave o Nacrtu lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine biće objavljeno na sajtu Grada Novog Sada (www.novisad.rs) i Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade (www.kzm.novisad.rs)

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare