Skip to content
Menu

Kroz seriju uspešno sprovedenih programa treninga, Grad Novi Sad – Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade ponosno najavljuje završnu konferenciju, obeleženu izuzetnom realizacijom projekta „Ka većoj zapošljivosti mladih u Novom Sadu“. Ovaj važan projekat dobija podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, s fokusom na razvoj usluga i mehanizama koji pozitivno utiču na podsticanje preduzetničkog duha, povećanje zapošljivosti i zaposlenosti mladih.

Završna konferencija „Kako do veće zapošljivosti mladih – izazovi i prilike 2023” održaće se 17. novembra 2023. godine u Amfiteatru Rektorata Univerziteta u Novom Sadu sa početkom u 12.00 časova. Na samoj završnoj konferenciji analiziraće se ostvareni rezultati, deliti iskustva i razgovaraće se daljim koracima ka još većem uspehu mladih u Novom Sadu. Shodno tome, biće upriličene dve panel diskusije za izuzetnim predavačima i iskusnim profesionalnicima u svojim oblastima.

Prva panel diskusija pod nazivom „Kreativne industrije kao poslovna šansa” počeće u 12.00 časova i trajaće do 13.15 časova, gde će biti sledeći panelisti:
1. Gordana Oreščanin, master profesor sporta, trener, plesni sudija, predavač, autorka u Viva Dance Academy

2. Nada Jurković, studentkinja srpske književnosti, ilustrator i dizajner

3. Danica Manojlović, direktor prve Gaming TV „BIT”, IT Award najuspešnija žena u IT industriji Srbije

4. Slobodan Mirić, web dizajner i programer, edukator u Websites Workshop

Nakon toga, uslediće i druga panel diskusija pod nazivom „IT i AI za početnike u biznisu” koja će trajati od 13.30-14.45 časova. Učesnici panela će biti:

1. Miloš Praštalo, ovlašćeni računovođa, vlasnik računovodstvene agencije MNP Advisory, prvi „kripto računovođa” u Srbiji

2. Stefan Pekić, advokat, alumni Đao Tong Univerziteta u Šangaju, ekspert za IT pravo i startape

3. Srđan Marinković, diplomirani pravnik, programer, team lead u internacionalnoj kompaniji Elementor

4. Jovana Marčeta, junior frontend developer, web dizajner, zaposlena u NovaLite

Kada se završe obe panel diskusije biće upriličena dodela potvrda učenicima/ama i studentima/kinjama za uspešno realizovane programe treninga „Karijerno vođenje” i „Meke veštine”.

 

Vest je preuzeta sa sajta: informacijezamlade.rs

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare