Skip to content
Menu

U ponedeljak, 5. juna 2023. godine, od 18 časova preko ZOOM platforme održana je zatvarajuća konferencija u okviru projekta “Jaki, mladi preduzetnici”. Konferencija je upriličena kako bi se predstavili rezultati osmomesečnog rada.

U okviru projekta “Jaki, mladi preduzetnici” održane su tri obuke i jedna radionica, izrađena je brošura o socijalnom preduzetništvu, a održani su i okrugli stolovi sa zainteresovanim stranama. Pored toga, organizovana je i Ignite konferencija, te je sprovedena medijska promocija socijalnog preduzetništva. Shodno tome, na konferenciji su predstavljeni detalji o rezultatima svih sprovedenih aktivnosti, kao i informacije o dostupnim materijalima koji su kreirani u sklopu projekta.

Konferencija se organizuje kao deo projekta „Jaki mladi preduzetnici“ koji sprovodi Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje u partnerstvu sa Udruženjem Remiks. Ova inicijativa je deo Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2, odnosno ReLOaD2, koji je finansiran od strane Evropske unije (EU), a sprovodi ga Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Na održanom sasatnku pristustvovao je i generalni sekretar Novosadskog omladinskog foruma, Goran Ostojić.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare