Skip to content
Menu

Održan je sastanak mladih koji će učestvovati na omladinskoj razmeni u Dortmundu od 23. do 30. juna 2024. godine. Ovaj događaj, koji okuplja mlade iz različitih delova Evrope (Engleska, Nemačka, Turska, Francuska i Srbija), obećava nezaboravno iskustvo!

Tokom sedmodnevnog programa, učesnici će imati priliku da učestvuju u različitim edukativnim radionicama koje će im pružiti nova znanja i veštine. Osim toga, mladi će imati priliku da obiđu istorijske i kulturne znamenitosti Dortmunda.

Druženje i zabava su važan deo ovog programa. Mladi će imati mnogo prilika za upoznavanje, razmenu iskustava i stvaranje novih prijateljstava kroz različite aktivnosti. Organizovane su i zajedničke večernje aktivnosti i sportski događaji.

Posebna poslastica za sve učesnike biće prisustvo na dve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu (EURO 2024). Ovo će biti jedinstvena prilika da osete uzbuđenje i strast koja prati ovo veliko sportsko takmičenje, kao i da navijaju za svoje omiljene timove.

Omladinska razmena u Dortmundu obećava da će biti nezaboravno iskustvo puno novih saznanja, prijateljstava i avantura. Sastanak koji je održan je pokazao veliki entuzijazam i spremnost mladih da učestvuju u ovom programu. Sa nestrpljenjem iščekujemo početak i verujemo da će svi učesnici poneti kući divne uspomene i nova prijateljstva.

2
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare