Skip to content
Menu

Dana 5. aprila 2023. godine, održan je drugi sastanak Radne grupe za izradu Nacrta Zakona o mladima. Sastanak je upriličen u Palati Srbija, sa početkom u 12 časova.

Na samom početku Dnevnog reda drugog sastanka radne grupe za izradu Nacrta Zakona o mladima upriličeno je uvodno obraćanje Ministarstva turizma i omladine. Nakon uvodnog obraćanje Ministarstva turizma i omladine, predstavljen je stav Sektora za omladinu o pristiglim komentarima na Nacrt Zakona o mladima. Pored toga, na održanom drugom sastanku ove Radne grupe predstavljen je i plan rada eksperata.

Na Dnevnom redu drugog sastanka Radne grupe za izradu Nacrta Zakona o mladima prezentovan je test na rodnu ravnopravnost. Poslednja tačka Dnevnog reda ovog održanog sastanka Radne grupe bila je diskusija i iznošenje zaključaka.

Cilj Radne grupe pri Ministarstvu turizma i omladine jeste da zakon bude usvojen u Skupštini do kraja tekuće 2023. godine, te iz tog razloga javna rasprava na nacrt zakona treba da počne sredinom juna. Upravo ovo je jedan od ključnih zaključaka održanog sastanka Radne grupe u prostorijama Palata Srbije.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare